Κοντά στον πάγκο της Ρουμανίας ο Μπόλονι

Ένα ραντεβού μακριά απ’ τον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας, φέρεται να βρίσκεται ο Λάζλο Μπόλονι – Τελευταία του δουλειά ήταν ο Παναθηναϊκός.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των play off της περασμένη σεζόν, ο Λάζλο Μπόλονι αποτέλεσε παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος η αλήθεια είναι πως δεν άφησε κάποιο έργο στους «πράσινους», παρότι ανέλαβε μέσα σε μια σεζόν που είχε αρχίσει καταστροφικά.

Μετά από τόσους μήνες απραξίας, ο έμπειρος τεχνικός είναι έτοιμος να βρει την επόμενη δουλειά του. Αυτή δε θα είναι άλλη απ’ τον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας!

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι προχωρημένες. Η Ομοσπονδία της χώρας των Βαλκανίων έχει επιλέξει τον Μπόλονι, ενώ μια μικρή διαφορά στο οικονομικό αναμένεται να ξεπεραστεί. Το τελικό ραντεβού αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες με τον πρόεδρο της Ρουμάνικης Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου.

Ο 68χρονος Μπόλονι είχε περάσει ξανά απ’ τον πάγκο της Ρουμανίας. Ήταν το 2000-01, όταν και έμεινε εκεί μόλις για δέκα ματς. Τώρα με αυτόν οι Ρουμάνοι φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×