Αταλάντα: Πωλείται σε Αμερικάνικο fund!

Αταλάντα: Πολύ κοντά στην απόκτηση του 80% των μετοχών βρίσκεται Αμερικάνικο fund – Πιθανό να τελειώσει το deal πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται η Αταλάντα να αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό με άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Μπέργκαμο και να είναι διαφορετικά τα πράγματα στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Η ομάδα του Μπέργκαμο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Αμερικάνικο fund το οποίο θέλει να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η οικογένεια Περκάσι είναι ιδιοκτήτρια της Ιταλικής ομάδας. Το deal με το fund που έχει ονομασία KKR (κατέχει brand όπως η Wella), βρίσκεται αρκετά κοντά στην ολοκλήρωσή του όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα. Κι αφορά το 80% των μετοχών.

Η τιμή που φαίνεται πως θα φέρει την οριστική συμφωνία, είναι λίγο πάνω απ’ τα 350 εκ. ευρώ. Χρήματα που θα πάρει η οικογένεια Περκάσι, χωρίς όμως να αποτελεί οριστικά περελθόν για την ομάδα του Μπέργκαμο.

Οι Αμερικανοί θέλουν να διατηρηθεί σύνδεση με το παρελθόν για την ομαλή μετάβαση της ομάδας. Έτσι, η απόφασή τους είναι να έχουν για CEO της Αταλάντα, τον γιο του νυν προέδρου, Λούκα Περκάσι.

Μέχρι τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί το deal και η Αταλάντα να έχει περάσει στη νέα της εποχή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×