La Liga: Ματσάρα στο Βίγκο, το πήρε η Θέλτα

La Liga: Αγώνας με επτά γκολ ανάμεσα στη Θέλτα και τη Μαγιόρκα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά 4-3 με πέναλτι στις καθυστερήσεις – Με δέκα τελείωσε η ομάδα της Γαλικίας.

Το Θέλτα-Μαγιόρκα εκ των πραγμάτων δεν ήταν το πλέον εμπορικό ματς της 27ης αγωνιστικής της Primera Division. Σε επίπεδο θεάματος και σασπένς όμως, ήταν μακράν η καλύτερη αναμέτρηση. Ίσως και μία απ’ τις κορυφαίες της σεζόν.

Η ομάδα της Γαλικίας επικράτησε 4-3, με γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις! Παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες και είχε ισοφαριστεί λίγο πριν το 90’!

Ο Γκαλιάρδο στο 13’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βίγκο. Αλλά οι νησιώτες ισοφάρισαν με τον Απουντ στο 17ο λεπτό του ματς. Ο Σουάρες στο 25’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Θέλτα, με το 2-1 να «κλείνει» το πρώτο μέρος.

Το αυτογκόλ του Άλντο στο 49’ έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ιάγκο Άσπας όμως, έφερε ξανά μπροστά τη Θέλτα με γκολ στο 61’. Το 3-2 έμοιαζε να οδηγεί στο τέλος το παιχνίδι, όταν και πήρε «φωτιά» η αναμέτρηση.

Ο Ούγκο Μάγιο αποβλήθηκε στο 86’ και ένα λεπτό μετά ο Σεβίγια ισοφάρισε μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η Μαγιόρκα.

Όμως ενώ φαινόταν πως το 3-3 θα «σφραγίσει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ένα νέο πέναλτι έφερε τη νίκη της Θέλτα! Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιάγκο Άσπας απ’ την άσπρη βούλα έκανε το 4-3, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι γεμάτο σασπένς και συγκινήσεις.

Η ομάδα του Βίγκο έφτασε τους 35 βαθμούς και είναι στη 10η θέση, ενώ η Μαγιόρκα έμεινε στους 26 και είναι μόλις στο +2 απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×