La Liga: Έκανε την έκπληξη κι έμεινε «ζωντανή» η Λεβάντε

La Liga: Η ουραγός Λεβάντε επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ και πήρε παράταση ζωής στη μάχη για παραμονή.

Η Λεβάντε έμοιαζε σχεδόν καταδικασμένη πριν το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Όμως η νίκη της για την 30η αγωνιστική, πέρα από έκπληξη, αποτελεί και αιτία για να πάρει παράταση ζωής στην Primera Division. Το τελικό 2-0 δίνει αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, ενώ είναι πισωγύρισμα για την ομάδα του Έμερι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία στο ματς, χωρίς όμως να απειλούν συχνά την αντίπαλη εστία. Όσο το έκαναν δεν είχαν την ουσία για να σκοράρουν, έτσι το ματς παρέμενε στο 0-0 μετά το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λεβάντε όσο περνούσε η ώρα πίστευε όλο και περισσότερο σε κάτι θετικό. Ο Χοσέ Λουίς Μοράλες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Στο 69’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Με τη Βιγιαρεάλ να αναγκάζεται να ανοιχτεί πλέον, ήρθε και το δεύτερο τέρμα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τον ίδιο παίκτη. Σκορ που ήταν και το τελικό στην αναμέτρηση.

Οι νικητές παραμένουν ουραγοί, φτάνοντας τους 22 βαθμούς. Απέχουν πλέον (με ματς περισσότερο) 5 βαθμούς απ’ τις θέσεις της σωτηρίας. Η Βιγιαρεάλ έμεινε στην 7η θέση και στο -2 απ’ τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×