Ligue 1: Έσωσε το βαθμό η Λανς

Ligue 1: Με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ με δύο γκολ, το 2-2 στο Λανς-Ναντ είναι σα νίκη για τους γηπεδούχους που μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της Ευρώπης.

Πριν αρχίσει το ματς, η ισοπαλία θα ήταν κακό αποτέλεσμα για τη Λανς η οποία υποδέχτηκε για την 35η αγωνιστική τη Ναντ. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα όμως, η ομάδα του Γαλλικού βορρά μπορεί μέχρι και να πανηγυρίζει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Σιμόν στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Στο 19’ αποβλήθηκε ο Λέκα, τερματοφύλακας της Λανς, αναγκάζοντας την ομάδα του να παίξει για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο! Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το 0-2 στο 31’ από τον Σιμόν και πάλι.

Η Λανς έμοιαζε να είναι για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο. Βρήκε όμως τον τρόπο να αντιδράσει. Μείωσε στο 67’ με τον Περέιρα Ντα Κόστα. Στο 81’ κέρδισε πέναλτι και ο Καλιμουεντό ισοφάρισε σε 2-2.

Έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν ένα βαθμό που τους στέλνει στους 55, όντας στο -2 απ’ την Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Η Ναντ έχει 51 και φαίνεται να χάνει το «τρένο», τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×