Serie A: Τα χρειάστηκε η Ίντερ που με ανατροπή ανέβηκε κορυφή (Videos)

Serie A: Η Έμπολι προηγήθηκε με δύο γκολ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» αλλά η Ίντερ αντέδρασε γρήγορα και νίκησε 4-2 ανεβαίνοντας στην κορυφή με αγώνα περισσότερο απ’ την Μίλαν.

Η διεκδικήτρια του τίτλου Ίντερ, άνοιξε την αυλαία της 36ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Οι «νερατζούρι» θεωρητικά είχαν εύκολο έργο κόντρα στην αδιάφορη Έμπολι. Μόνο έτσι δεν ήταν όμως. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι τα κατάφερε αρκετά αγχωτικά και με ανατροπή, για να επικρατήσει τελικά 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι στο 5ο λεπτό έκαναν ωραία αντεπίθεση και με τον Πιναμόντι άνοιξαν το σκορ. Έξι λεπτά μετά σκόραραν και πάλι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μέσω VAR. Τελικά ήρθε το 2-0 στο 28’ με τον Ασλάνι, για το απόλυτο σοκ της Ίντερ!

 

Οι «νερατζούρι» βγήκαν μπροστά και πίεσαν ασφυκτικά. Στο 40’ ο Ρομανιόλι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2. Η Ίντερ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 45’. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εκπληκτικό σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-2.

 

Ο Αργεντινός ήταν αυτός που «υπέγραψε» την ανατροπή στο 64’. Η πίεση της Ίντερ συνεχιζόταν, η Έμπολι κλείστηκε στα καρέ της και σε εκείνο το λεπτό από μια απομάκρυνση η μπάλα έφτασε στον Λαουτάρο που με τη μία έκανε το 3-2.

 
Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Αλέξος Σάντσες. Ο Χιλιανός διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Κάπως έτσι ήρθε η νίκη για τους «νερατζούρι». Οι οποίοι και ανέβηκαν στους 78 βαθμούς σε 36 ματς, έχοντας την Ίντερ στο -1 με ματς λιγότερο. Οι «ροσονέρι» δοκιμάζονται στο «Μπεντεγκόντι» κόντρα στην Ελλάς Βερόνα. Η αδιάφορη βαθμολογικά Έμπολι έμεινε στους 37.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×