Κατηγορία για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας για παίκτη της Μπόκα

Μπόκα Τζούνιορς: Σοκαρισμένοι στο Μπουένος Άιρες απ’ την καταγγελία που έγινε σε βάρος του Κολομβιανού Σεμπαστιάν Βίγια – Κοπέλα τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας.

Σοβαρότατο ζήτημα έχει προκύψει στην Αργεντινή κι αφορά άσο της Μπόκα Τζούνιορς. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Βίγια. Ο Κολομβιανός διεθνής επιθετικός των «χεϊνέζες», έχει δεχτεί καταγγελία για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ιστορικής ομάδας της λατινικής Αμερικής. Μάλιστα αναζητείται απ’ την αστυνομία του Μπούενος Άιρες, προκειμένου να συλληφθεί και να προσαχθεί στη δικαιοσύνη.

Όπως αποκάλυψε το πασίγνωστο δίκτυο, Tyc Sports, νεαρή κοπέλα προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του Βίγια. Σύμφωνα με αυτή, πριν από περίπου ένα χρόνο (26/6 του 2021) δέχτηκε επίθεση απ’ τον Κολομβιανό με σκοπό τη σεξουαλική βία αλλά και τη δολοφονία της.

Μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά τονίζεται, πάντα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής:

«Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να με βιάσει. Με χτύπησε αρκετές φορές και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του. Σε κάποια στιγμή για να ξεφύγω τον δάγκωσα και του έκανα πολλές γρατσουνιές στο σώμα του, ώστε να γλιτώσω από την κατάσταση».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×