Serie A: Σώθηκε η Σπέτσια, αδιάφορο «διπλό» η Τορίνο

Serie A: Νίκη της Σπέτσια στην έδρα της Ουντινέζε (3-2) που της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή – «Διπλό» γοήτρου η Τορίνο στο «Μπεντεγκόντι» (1-0).

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος, η Σπέτσια εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A. Παίρνοντας εκτός έδρας νίκη με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα της Ουντινέζε, με σκορ 3-2.

Ο Μολίνα στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Όμως ο Ντανιέλε Βέρντε «μίλησε» και πάλι. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ ισοφάρισε στο 35’ σε 1-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Γκιάσι να «γράφει» το 1-2.

Ο Ματζιόρε στο 47’ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-3. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανάι έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και δύο λεπτά μετά η Ουντινέζε μείωσε στο τελικό 2-3.

Η Σπέτσια με τη νίκη αυτή έφτασε τους 36 και εξασφάλισε την παραμονή της. Η Ουντινέζε έμεινε στους 44.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ-ΤΟΡΙΝΟ 0-1

Βαθμολογικά αδιάφορο ήταν το ματς στο «Μπεντεγκόντι». Η Ελλάς Βερόνα φιλοξένησε την Τορίνο, δύο ομάδες που δεν κυνηγούν κάποιο στόχο και παίζουν για το γόητρό τους. Αυτή τη φορά η «Γκρανάτα» τα κατάφερε.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με «διπλό», λόγω του γκολ που πέτυχε ο Μπρέκαλο στο 19ο λεπτό. Έτσι η Τορίνο έφτασε τους 50 βαθμούς στη 10η θέση, με την Ελλάς Βερόνα να είναι μια θέση πιο πάνω με 52.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×