Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Κορυφώνεται η αγωνία για την άνοδο - Τα αποτέλεσματα (5/6) και η βαθμολογία

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ της Γ’ Εθνικής για τη Super League 2.

Με δυνατά παιχνίδια συνεχίστηκε σήμερα η 6η αγωνιστική των μπαράζ της Γ’ Εθνικής για τη Super League 2, καθώς δεν ξεκαθάρισε ακόμη η μάχη της ανόδου. Ο Αγροτικός Αστέρας έγινε η δεύτερη ομάδα που πήρε την ανοδο. Τα υπόλοιπα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/6, 17:30).

Στο AEL FC Arena, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 3-1 του Ηρακλή Λάρισας και έφτασε τους 10 βαθμούς, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 24’ με πέναλτι του Μελισσόπουλου, ενώ με αυτογκόλ του Τάρτα στο 38’ έγινε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57’ με τον Γκίκα, αλλά ο Μελισσόπουλος στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στην Πάτρα, η Παναχαϊκή έδειξε ότι θέλει να τελειώσει το ειδικό πρωτάθλημα αήττητη, καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ, το οποίο «καιγόταν» για τη νίκη. Στο 6’ ο Κέρι άνοιξε το σκορ για τους «κοκκινόμαυρους», με τη αθηναϊκή ομάδα να χάνει αρκετές ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι με τον Οικονομόπουλο στο 56’. Ο Κέρι και πάλι στο 83’ πέτυχε το 2-0, με το Ρουφ να απαντά στο 85’ με τον Καλλέργη, μειώνοντας σε 2-1.

Στην Ηλιούπολη, η τοπική ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη με 1-0, βάζοντας φρένο στη φόρα της Προοδευτικής. Ο Ταβάρες μόλις στο 2’ πέτυχε το γκολ των γηπεδούχων, με τους «βυσσινί» να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορούν να ισοφαρίσουν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παναχαϊκή-ΠΑΟ Ρουφ 2-1
Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας 1-3
Ηλιούπολη-Προοδευτική 1-0
Ρεπό: Μακεδονικός

Η επόμενη αγωνιστική:

Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρισας
Προοδευτική-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

Δείτε τη βαθμολογία των μπαράζ Γ΄Εθνικής από το sportsup:

Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Τα αποτελέσματα της Κυριακής (5/6)
Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Τα αποτελέσματα της Κυριακής (5/6)
Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Τα αποτελέσματα της Κυριακής (5/6)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×