Ολλανδία: Επιστροφή στις «ρίζες» για τους διεθνείς! (Video)

Ολλανδία: Εθνική μέρα ποδοσφαίρου στη χώρα και οι διεθνείς προχώρησαν σε μια ξεχωριστή κίνηση για να την τιμήσουν.

Η 10η Ιουνίου στην Ολλανδία γιορτάζεται ως η εθνική μέρα ποδοσφαίρου. Άθλημα που προφανώς είναι μακράν το νούμερο ένα στη χώρα, στο οποίο έχουν και τεράστια παράδοση οι «οράνιε». Τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και συλλογικό φυσικά. Με την παραγωγή ταλέντων να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον πλανήτη.

Αυτή τη μέρα, η Εθνική Ολλανδίας θέλησε να την τιμήσει με ξεχωριστό τρόπο. Οι «οράνιε» που αυτές τις μέρες είναι συγκεντρωμένοι λόγω των υποχρεώσεων στο Nations League (πρώτοι στον όμιλο πάνω από Βέλγιο, Τσεχία και Ουαλία) διάλεξαν έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο για να τιμήσουν το άθλημα που υπηρετούν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παρουσιάστηκαν στο προπονητικό κέντρο με τις φανέλες των ομάδων όπου έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Των ερασιτεχνικών ομάδων που έπαιξαν ως παιδιά στα τμήματα υποδομής.

Οι πάντες ήταν χαμογελαστοί και χάρηκαν αυτή την επιστροφή στις ποδοσφαιρικές τους «ρίζες». Όλα αυτά τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ολλανδών διεθνών, έχει συμβόλαια με πολλά μηδενικά και σε τοπ κλαμπ της Ευρώπης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×