La Liga: Έβαλε δύσκολα η Αλμερία, αλλά «βασίλισσα» είσαι!

La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανατροπή και «χρυσή» αλλαγή τον Αλάμπα, νίκησε δύσκολα στην έδρα της γεμάτης ενθουσιασμό Αλμερία.

Η Μπαρτσελόνα είχε γκέλα ολκής, η Σεβίλλη έχασε. Η Ρεάλ Μαδρίτης δε γινόταν να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της έδωσαν να πάρει «κεφάλι» απ’ την πρεμιέρα της Primera Division. Η «βασίλισσα» δοκιμάστηκε στην έδρα της Αλμερία που επανήλθε στη La Liga και επικράτησε 2-1 παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν νωρίς-νωρίς να ξαφνιάσουν τους «μερένχες». Μόλις στο 6ο λεπτό κι ενώ ήδη πίεζαν οι Μαδριλένοι, ο Ραμαζανί έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ και σκόραρε για το 1-0.

Από εκεί και πέρα άρχισε η πίεση των φιλοξενούμενων. Έκαναν πολλές τελικές προσπάθειες, ενώ η Αλμερία απείλησε μία φορά στην κόντρα. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους προηγούμενους στο σκορ.

Η πίεση της Ρεάλ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, ρισκάροντας μάλιστα δίνοντας πολλούς χώρους στην Αλμερία. Τελικά μετά από προσπάθεια του Βινίσιους η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά και ο επερχόμενος Λούκας Βάσκεθ έκανε το 1-1 στο 61’.

Η «χρυσή» αλλαγή για τον Αντσελότι ήρθε στο 74’. Όταν έβαλε στο ματς τον Αλάμπα αντί του Μεντί. Στο 75’ ο Αυστριακός ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ σε καλή θέση και με εκπληκτικό χτύπημα έκανε την ανατροπή για το 1-2.

Η Αλμερία είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 85’ με τον Σάντσεθ για να σκοράρει, αλλά ο Κουρτουά έσωσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Η τελική ευθεία του ματς έδειχνε αρκετά χαλαρή για τη Ρεάλ πάντως, που θα μπορούσε να το έχει πληρώσει, ενώ επιθετικά είχε μια καλή προσπάθεια με σουτ του Βάσκεθ που μπλόκαρε ο Μαρτίνεθ.

Τελικά το 1-2 παρέμεινε και η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της με νίκη.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×