League Cup: Μπαλάρα από Σίτι και Λίβερπουλ, προκρίθηκαν οι «πολίτες» (Videos)

League Cup: Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Etihad» με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί 3-2 της Λίβερπουλ και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Παιχνίδι απ’ αυτά που δε χορταίνεις στο «Etihad». Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε την Λίβερπουλ για το ντέρμπι της φάσης των «16» του League Cup Αγγλίας. Οι «πολίτες» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, επικρατώντας 3-2 και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Σε παιχνίδι αποθέωση του ποδοσφαίρου!

Το πως θα πάει το πράγμα, φάνηκε από νωρίς. Η Σίτι άρχισε δυναμικά, πίεζε και στο 10’ ήρθε ο Χάλαντ να κάνει το 1-0. Μετά από σέντρα του Ντε Μπρόινε δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν αντίπαλο να τον απειλήσει στον αέρα.

 

Η Λίβερπουλ δε «λύγισε» ψυχολογικά και θέλησε να απαντήσει γρήγορα. Το έκανε στο 20ο λεπτό. Ο Μίλνερ βρήκε ωραίο τον Καρβάλιο μέσα στην περιοχή κι αυτός πλάσαρε στη γωνία για το 1-1.

 

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες έχαναν ευκαιρίες, όμως είτε σταματούσαν στους αντίπαλους τερματοφύλακες, είτε στην αστοχία των τελικών προσπαθειών.

 
 

Το δεύτερο μέρος άρχισε ακόμη πιο εντυπωσιακά. Ο Μαχρέζ στο 47’ έγινε κάτοχος της μπάλας, κινήθηκε ωραία και τελείωσε τη φάση ακόμη πιο όμορφα για το 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Η χαρά για τους «πολίτες» κράτησε μισό λεπτό. Με τη σέντρα η Λίβερπουλ βρήκε τρόπο να σπάσει την πίεση ψηλά των γηπεδούχων, ο Νούνιες κινήθηκε ωραία και ουσιαστικά έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαλάχ για το 2-2 (48’).

 

Τελικά το ματς έμελλε να το κρίνει ένας αμυντικός. Ο Άκε στο 58’ πήρε την εκπληκτική σέντρα του Ντε Μπρόινε και δε δυσκολεύτηκε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Το γκολ του Ολλανδού στόπερ ήταν και το καθοριστικό καθώς έκρινε το νικητή.

 

Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι άφησε εκτός συνέχειας τη Λίβερπουλ, με την ίδια να συνεχίζει στα προημιτελικά. Σε ένα ματς αντάξιο της ποιότητας των δύο κορυφαίων κλαμπ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×