ΕΠΟ: Επαφές με Αγγλία και Γερμανία για ελληνικό τελικό Κυπέλλου - Το plan b

Διερευνητικές επαφές με τις Ομοσπονδίες της Αγγλίας και της Γερμανίας θα έχει η διοίκηση της ΕΠΟ για τη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτός Ελλάδας αναμένεται να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να εξετάσει «λύσεις» στο εξωτερικό υπό τον φόβο έντονων επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των συλλόγων που θα είναι φιναλίστ.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της Ομοσπονδίας αναμένεται να κάνει μία πρώτη επαφή την Τετάρτη (01/02) με τις ηγεσίες των Ομοσπονδιών της Αγγλίας και της Γερμανίας, θέλοντας να μάθει αν μπορούν να διαθέσουν ένα γήπεδο για να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος της επιλογής των δύο χωρών δεν έχει να κάνει μόνο με το επίπεδο ασφάλειας, αλλά και ελέω της έντονης παρουσίας Ελλήνων που θα θέλουν να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου. Πάντως, στην ΕΠΟ έχουν ήδη έτοιμο και το εναλλακτικό πλάνο.

Αυτό αναφέρει τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην Κύπρο, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί επεισόδια μεταξύ οπαδών. Όσον αφορά στην προκήρυξη, αυτή αναφέρει ως γήπεδο του τελικού το Πανθεσσαλικό στο Βόλο, αλλά μία τέτοια σκέψη απομακρύνεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×