Φιλική τεσσάρα

Την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους, και πιο συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιεί εδώ και δύο βδομάδες η βουλγάρικη Λέφσκι.

Με αφορμή την προετοιμασία της, η Λέφσκι Σόφιας αντιμετώπισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Φώτης Κοσμάς», όπου και επικράτησε με 0-4 της ελληνικής ομάδας, ενώπιον πεντακοσίων περίπου φιλάθλων.

Ο τεχνικός της βουλγάρικης ομάδας, Γιάσεν Πετρόφ, δοκίμασε δύο διαφορετικές εντεκάδες στα ημίχρονα του αγώνα, σε μια προσπάθεια να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο βούλγαρος τεχνικός άλλαξε τρεις τερματοφύλακες σε διάρκεια μισής ώρας.

Το σκορ άνοιξε στο ‘28, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού Ντεμπελέ, με σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή, κάνοντας το 0-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκάτζεφ, με ωραία εκτέλεση πέναλτι στο 49’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Ογκνιάνοφ (’74) και Αντόνοφ (87’), διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 υπέρ των Βουλγάρων.

Ο Γιάσεν Πετρόφ και οι ποδοσφαιριστές του θα παραμείνουν στην Αλεξανδρούπολη μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψουν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του αγώνα, παίκτες και κόσμος κράτησαν ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του παλαίμαχου επιθετικού τη Λέφσκι, Κίριλ Μιλάνοφ.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Πετρίδης, Τρανόπουλος, Μπάτζιος, Κούρτοφ, Βουλγαράκης, Καμαργκάτσι, Αντωνιάδης, Αγιλικάκης, Γεωργαντζόπουλος, Καλαϊτζίδης, Θεοδωράκης

Λέφσκι Σόφιας: (1ο ημίχρονο) Μίτρεφ (31' Ακάλσκι), Μιούλντερ, Μίλιεφ, Σταμπολίσκι, Στέρκοφ, Ντίμοφ (8' Γκάτζεφ), Γιόβοφ-Καπ, Μλαντένοφ, Τασέφσκι, Γκοράνοφ, Ντέμπελε (2ο ημίχρονο) Ακάλσκι (61' Ίλιεφ), Στάντσεφ, Ιβάνοφ, Γκρίι, Μίνεφ, Γκάντζεφ (72' Κοέν), Ογκνιάνφ, Κίροφ, Αλεξάντροφ (65' Ποπαντίν), Τσαβόρσκι, Αντόνοφ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×