Τέλος εποχής για Ιμπραΐμοβιτς: O τεράστιος Ζλάταν σταμάτησε με δάκρια στα μάτια το ποδόσφαιρο

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ανακοίνωσε το τέλος της λαμπρής του καριέρας.

Την Κυριακή ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Μίλαν με αντίπαλο τη Βερόνα. Όπως είχε ανακοινωθεί, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα βραβευόταν από τη διοίκηση των «ροσονέρι» για την προσφορά του στον σύλλογο καθώς δεν θα συνέχιζε να φορά τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου.

Ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα ο σπουδαίος Σουηδός κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και προς έκπληξη όλων ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόσυρση του από την ενεργό δράση στα 41. Με αυτό τον τρόπο διέψευσε και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται ένα βήμα πριν αγωνιστεί στη Μόντσα.

Ο 41χρονος Σουηδός σούπερ σταρ, μέσα σε ιδιαίτερα συναισθηματική φόρτιση και με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας έτσι, το τέλος σε μία μεγαλειώδη καριέρα.

«Με υποδεχτήκατε με ανοιχτές αγκαλιές με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, θα είμαι Μιλανίστα για όλη τη ζωή μου. Έφτασε η στιγμή να πω “ciao” στο ποδόσφαιρο, όχι σε εσάς» δήλωσε αρχικά.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά εντάξει. Τόσες πολλές αναμνήσεις. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Μιλάνο, μου δώσατε χαρά, την δεύτερη αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους όσους με νοιάζονται και βρίσκονται κοντά μου», συμπλήρωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τους θεατές στο Σαν Σίρο να τον αποθεώνουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×