Αχάριστη…

Η Μπαρτσελόνα φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Αλμερία, η οποία μέχρι στιγμής την έχει βοηθήσει για να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από την Ρεάλ.

Πριν από δύο εβδομάδες η Ρεάλ Μαδρίτης αποτύγχανε να πάρει τη νίκη στο «Μεντιτερανέο» απέναντι στην Αλμερία και κόλλησε στο 1-1. Έτσι η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την «βασίλισσα» και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Αλμερία ίσως να ήλπιζε σε μία καλύτερη αντιμετώπιση από τους «μπλαουγκράνα» για την βοήθεια που τους προσέφερε. Φευ! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» στη πρώτη τους ήττα στο κύπελλο, διαλύοντάς τους με 5-0.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι στο 15’ ο δείκτης του σκορ βρισκόταν στο 3-0, με δύο τέρματα του Μέσι (10’, 15’) και ένα του Βίγια (11’). Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Πέδρο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Εκείνη την στιγμή όλοι σκέφτηκαν τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 8-0 για το πρωτάθλημα απέναντι στην Αλμερία. Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έκοψαν ταχύτητα και σημείωσαν… μόλις ένα γκολ μέχρι το 90’. Αυτό ήρθε στο 88’ με τον Κεϊτά. Πλέον η Μπαρτσελόνα έχει πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, καθώς να ανατραπεί η κατάσταση φαντάζει ουτοπικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×