Συζήτησαν την πρόταση

Προσπάθεια να πείσει τις άλλες ομάδες, πως το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ομάδας θα είναι προς όφελος όλων των σωματείων, κάνει ο πρόεδρος των Βρασιών.

Ούτως η άλλως, όλοι οι σύλλογοι γνωρίζουν πολύ καλά πως από το τοπικό δεν θα ανεβαίνει άμεσα πρωταθλητής, αλλά θα υπάρχουν μπαράζ με άλλους νομούς.

Κάτι που σημαίνει, πως η υπόθεση άνοδος δυσκολεύει.

Έτσι, τα Δ.Σ. των ομάδων  στην συνάντηση που είχαν, συζήτησαν την πρόταση Βερβεσού, με το κλίμα να είναι θετικό, ωστόσο και πάλι η υπόθεση έχει αρκετό δρόμο ακόμα, αν και κάποια  ζητήματα που εκκρεμούν  θα πρέπει να επιλυθούν σύντομα, ώστε να προλάβουν τις προθεσμίες και η νέα ομάδα να είναι έτοιμη να παίξει στη Δ’ Εθνική.

Πάντως, όπως είναι φυσικό, σε όλη αυτήν την υπόθεση επικρατούν φόβοι  από όλες τις πλευρές  για το πόσο εφικτό είναι  να λειτουργήσει ένα τέτοιο εγχείρημα. Πρέπει να υπάρξει άψογη συνεργασία με όλες τις ομάδες.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι καμία από αυτές της ομάδες δεν θα διαλυθεί, απλά θα συμμετάσχουν κανονικά κανονικά στα τοπικά πρωταθλήματα όμως ουσιαστικά θα είναι αποδυναμωμένες.

Τέλος, προέκυψε μία επιτροπή εργασίας, η οποία θα δουλεψει πάνω σε διαδικαστικά θέματα (έμβλημα κτλ) και το Σάββατο (2/7) θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×