«Πρόταση χρυσάφι» για Παστόρε!

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι αποκάλυψε πως έχει λάβει πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Χαβιέ Παστόρε!

Ο 22χρονος άσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «ροζανέρο» την φετινή σεζόν και οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έχον δείξει ενδιαφέρον για τον Παστόρε ωστόσο ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι θέλει να κρατήσει τον διεθνή άσο.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως έχουμε λάβει μια πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων για τον Παστόρε από ομάδα εκτός Ιταλίας. Από ποια χώρα; Από την Ισλανδία! Πάντως η πιθανότητα να παραμείνει είναι μόνο στο 10%», δήλωσε ο Τζαμπαρίνι στην εφημερίδα Corriere dello Sport κάνοντας και… χιούμορ!

«Αυτή την στιγμή ετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα. Σίγουρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του», πρόσθεσε ο Τζαμπαρίνι.

Ενδιαφέρον για τον Παστόρε έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Γιουβέντους, η Ρεάλ, η Ρόμα, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι, με την τελευταία να είναι το… φαβορί για την «χρυσή πρόταση»!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×