«Ερωτευμένος με Τότεναμ»

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ τόνισε ότι πείστηκε να αγωνιστεί στην Τότεναμ από την παρουσία του Έντγκαρ Ντάβιντς στην ομάδα στο παρελθόν.

Τις δυσκολίες που είχε όταν αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, αλλά έκανε γνωστό και τον έρωτά του για την τωρινή του ομάδα, Τότεναμ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το ταξίδι Μαδρίτη – Λονδίνο το προηγούμενο καλοκαίρι, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ και τόνισε ότι ο εμπνευστής του για να συνεχίσει στους «πετεινούς», ήταν ο Έντγκαρ Ντάβιντς, που στο παρελθόν είχε φορέσει και αυτός τη συγκεκριμένη φανέλα.

«Είχα επικοινωνία με τον Έντγκαρ, ο οποίος είχε παίξει επίσης στην Τότεναμ και μου είπε ότι είναι σπουδαία ομάδα με σπουδαίους ανθρώπους. Επίσης μου είπε ότι το πρωτάθλημα θα μου ταίριαζε απόλυτα», είπε αρχικά στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.

«Δεν ήταν εύκολο να αποχωρήσω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είχα σπουδαία ζωή εκεί. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και ήμουν αρκετά χαρούμενος. Όταν όμως με πλησίασε η Τότεναμ και μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, μπορώ να πω ότι ερωτεύτηκα τον σύλλογο».

Η πρώτη χρόνια του Ολλανδού διεθνούς στο Λονδίνο, ήταν πολύ καλή και σε 36 εμφανίσεις σκόραρε 15 φορές. Επίσης είχε μεγάλη συμμετοχή στη πολύ καλή πορεία της ομάδας στο Champions League, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, για να αποκλειστεί από την πρώην ομάδα του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×