Οδ. Κορδελιού – Κιλκισιακός 2-1

Παρέμεινε στο «κυνήγι» της Καλαμαριάς ο Οδυσσέας Κορδελιού που νίκησε στην έδρα του δύσκολα με 2-1 τον Κιλκισιακό.

Για την ακρίβεια, το «τρίποντο» της νίκης είναι το μόνο που κρατάει από τον σημερινό αγώνα, καθώς  η απόδοσή του ήταν μέτρια. Το συγκρότημα του Βασίλη Αντωνιάδη παρουσιάστηκε αγχωμένο στο γήπεδο, ενώ αντίθετα απέναντί του η ομάδα του Κιλκίς έπαιζε με περίσσιο πάθος και αποφασιστικότητα.

Ισως βέβαια σ’ αυτό να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, οπότε ούτε ο Οδυσσέας είχε τη συμπαράσταση του κόσμου του, ούτε και ο Κιλκισιακός ένοιωσε την πίεση των αντίπαλων οπαδών.

Στο 24ο λεπτό ο Κιλκισιακός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί μέσα στο Κορδελιό, όταν ο Παντελιάδης με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Μπαλτιμά σε μια δύσκολη απόκρουση, ενώ στη συνέχεια της φάσης η μπάλα προσέκρουε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 30ό λεπτό ο Οδυσσέας άνοιξε το σκορ χάρη σε ένα εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σιαντρόπουλου (ανατροπή Χαιρόπουλου).

Πέντε λεπτά αργότερα (35΄) ο Κιλκισιακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Παντελιάδη. Στο 74΄ ο Τσιαντούλης μετά από κεφαλιά – πάσα του Μιλκούδη συνδυάζεται με τον Τσιλιγκερίδη κι αυτός με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δαρζέντα, δίνοντας τη νίκη στο Κορδελιό.

Σημειωτέον ότι ο Κιλκισιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 77ο λεπτό μετά από αποβολή του Παυλίδη (δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Διαιτητής: Πράσατζης (Δάνδης, Χατζηνάκος).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ KOΡΔΕΛΙΟΥ (Β. Αντωνιάδης): Μπαλτιμάς, Συμεωνίδης, Ιγνατίδης, Τσιλιγκερίδης, Μιλκούδης, Κοσμίδης, Χαιρόπουλος, Γεραγώτης (76’ Φυντανίδης), Τσιαντούλης (84’ Ανδρεάδης), Γκούρτσας, Σιαντρόπουλος (62’ Γεροντίδης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Π. Ζιάκας): Δαρζέντας, Λαζαρίδης, Παυλίδης, Αλιχανίδης, Παπατζίκος (66’ Φοινικόπουλος), Πουρσανίδης, Γκέλινος, Σιάνας (49’ Τζεβελέκης), Βέργος, Παντελιάδης, Κουτσάγιας (82’ Ιωαννίδης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×