Φουλ για επιθετικό η Βέροια

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Γελαδάρη, η Βέροια κινείται ολοταχώς για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού.

Όπως έχει γράψει το Onsports, ο Γιάννης Χλωρός είναι ο πρώτος στόχος και οι πιθανότητες να ντυθεί στα κυανέρυθρα είναι πολλές. Εφόσον καταστεί δυνατό, η ομάδα της Ημαθίας θα αποκτήσει και δεύτερο ποδοσφαιριστή για την γραμμή κρούσης.

Στο μεταξύ, ο 18χρονος ομογενής από τη Ρωσία τερματοφύλακας, Στέφανος Αζόρ, που δοκιμάζεται στις προπονήσεις της «Βασίλισσας του Βορρά» είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο. Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο της Βέροιας, το οποίο όπως φαίνεται έχει δώσει την έγκρισή του για να αποκτηθεί ο παίκτης.

Όσον αφορά τον 28χρονο Σκοπιανό επιθετικό Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ για τον οποίο σας ενημερώσαμε χθες (12/08), όλα δείχνουν ότι η υπόθεση παίρνει αρνητική τροπή. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα, συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης (11/08) αλλά πιθανότατα για οικονομικούς λόγους η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×