«Χάλασε» του Φορέ στον Ηρακλή

Η προφορική συμφωνία του Ηρακλή με τον Σεντρίκ Φορέ δεν αποδείχτηκε αρκετή για να φέρει τον Γάλλο επιθετικό στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports ένας εκ ων βασικών στόχων του «Γηραιού» από την στιγμή που ο Ανδρέας Παντελή ανέλαβε το… τιμόνι της ΠΑΕ, ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (29/8) τους «κυανόλευκους» πως θα παραμείνει τελικά στην Ρεμς.

Παρά τις πολυήμερες διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την γαλλική ομάδα για την λύση της συνεργασίας τους, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο Φορέ αρνήθηκε να χαρίσει στην Ρεμς τα δεδουλευμένα που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ και έτσι αποφάσισε να «καθίσει» στο συμβόλαιό του και να συνεχίσει στην γαλλική ομάδα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ηρακλή.

Για ιστορικούς λόγους, να σημειώσουμε ότι οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν μία γενναιόδωρη πρόταση στον Φορέ για διετές συμβόλαιο, με καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στις 200.000 ευρώ και αυξημένα μπόνους, ωστόσο από την στιγμή που ο παίκτης δεν κατέληξε σε μια συμβιβαστική λύση με την Ρεμς, ακύρωσε τον ερχομό του στην Ελλάδα…

Προχωράει του Μονσορό

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Σιλβέν Μονσορό. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, αναμένεται την Τρίτη (30/8) να λύσει το συμβόλαιό του με την Σεντ Ετιέν, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη.

Με βάση την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Μονσορό θα λάβει από την γαλλική ομάδα 330.000 ευρώ από τα 440.000 που έχει να λαμβάνει από τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν και θα μείνει ελεύθερος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×