Θεοδωρίδης στο Onsports: «Σεβασμός στην UEFA…»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχτηκαν στον Πανσερραϊκό την γνωμοδότηση της UEFA που αναφέρει ότι εάν ομάδες υποβιβάζονται λόγω αδειοδότησης, τότε γίνεται η αντικατάστασή τους από ομάδες της ίδιας κατηγορίας.

«Ποιος θα αμφισβητήσει τώρα αυτό το έγγραφο; Ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα δικαιούνται να παίξουν στην Super League. Η UEFA είναι η ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή και οφείλουμε να σεβόμαστε και να εκτελούμε όλες τις αποφάσεις της…» τόνισε στο Onsports ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης προσθέτοντας:

«Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι στο Υear Book η UEFA συμπεριέλαβε εμάς και την Λάρισα στην Super League. Ο Πανσερραϊκός περιμένει τις επίσημες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Super League».

«Λιοντάρι» ο Ρόκα

Παίκτης του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Ο Ισπανός πορτιέρο δέχτηκε κρούση από τα Λιοντάρια – όπως αποκάλυψε το Onsports – και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.{textlink}

Το μόνο που απομένει πλέον για να «κλειδώσει» η μεταγραφή είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος ο 35χρονος πορτιέρο από τον Ολυμπιακό Βόλου κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες….

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×