Σύσκεψη στην Καλλιθέα

Oι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι προπονητές είχαν σύσκεψη για τρέχοντα θέματα, τον αγώνα που ακολουθεί στη Μυτιλήνη καθώς και για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Οι κ. Τσούμας και Μητσόπουλος μαζί με τον Βαγγέλη Γούτη και τους συνεργάτες του συζήτησαν για την φετινή σεζόν και την πορεία που περιμένουν να διαγράψει η Καλλιθέα, συμφωνώντας πως η σεζόν είναι δύσκολη και χρειάζεται σκληρή δουλειά και αίσθημα ευθύνης έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει στο «Ελ Πάσο».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής, το πρωί της Τρίτης (01/11) έγινε προπόνηση στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με τα προβλήματα τραυματισμών να είναι ελάχιστα αφού επέστρεψαν οι Βιδάλης και Ντιαλό στη διάθεση του Γούτη. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας έκαναν σήμερα το αντιγριπικό εμβόλιο, έτσι ώστε να είναι προστατευμένοι από τέτοια προβλήματα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×