Δυο ερωτηματικά στον Πιερικό

Από σήμερα (14/11) ξεκινάει η προετοιμασία του Πιερικού για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή και ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει να δει την κατάσταση δύο ποδοσφαιριστών του που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η ήττα του Πιερικού από την Βέροια μέσα στην Κατερίνη ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου που μετά το ρεπό της Κυριακής (13/11) αναμένεται να προπονήσει σήμερα τους ποδοσφαιριστές του και να αρχίσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή.

Ο έμπειρος προπονητής περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Σταμούλης Πέτρου και Τάσος Θάνος που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ιατρικού επιτελείου του Πιερικού, οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×