Καραβασίλης: «Δημόσια συγγνώμη»

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΛ Καλλονής, Μιχάλης Καραβασίλης δήλωσε μετανιωμένος για το επεισόδιο που είχε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαντώνη.

Το μέλος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Μιχάλης Καραβασίλης με επιστολή στα ΜΜΕ του νησιού ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Παπαντώνη που εργάζεται στην ιστοσελίδα «sportlesvos» για το επεισόδιο που είχαν μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Μιχάλη Καραβασίλη:

«Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να τοποθετηθώ για το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, μεταξύ εμού και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαντώνη.

Λειτουργώντας κάτω από έντονη φόρτιση από την ένταση του αγώνα, έχασα την ψυχραιμία μου και αντέδρασα με άσχημο τρόπο απέναντι στον συντάκτη του sportlesvos και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν πως ο τρόπος αυτός δεν συνάδει με το χαρακτήρα μου. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είχα σκοπό να χτυπήσω τον δημοσιογράφο.

Σε κάθε περίπτωση επειδή το περιστατικό αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο, ζητώ δημόσια συγνώμη τόσο από τον ίδιο τον κ. Παπαντώνη, όσο και από τον φίλαθλο κόσμο και θεωρώ το επεισόδιο από τη μεριά μου λήξαν».{textlink02}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×