Σπουδαία νίκη για τα Τρίκαλα

Ένα σημαντικό τρίποντο πήραν τα Τρίκαλα, που επικράτησαν εντός έδρας, έστω και δύσκολα, του Εθνικού Αστέρα με 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε αδιάφορα, με αμήχανες προσπάθειες των δύο ομάδων, κυρίως των Τρικάλων, να φτάσουν στο γκολ. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 17’ ο Χρήστου έκανε μία παράλληλη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους χωρίς κανένας να καταφέρνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν κάπως. Μόλις στο 47΄ο Εθνικός Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Χανιώτη, αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 57’ ο Μπριλάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων των γηπεδούχων, που θεώρησαν την απόφαση υπερβολική. Τα Τρίκαλα, όμως δεν πτοήθηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα. Έχασαν απίστευτη ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα με το Μανουσάκη να κάνει ωραίο σουτ, αλλά να σημαδεύει τα δύο από τα τρία δοκάρια του Κατταρά, και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 78’ με τον Κοντογουλίδη μετά από σέντρα του Ουέλινγκτον. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται σε αυτή τη φάση για μη τήρηση του φερ πλέι, μιας και ένας ποδοσφαιριστής τους βρισκόταν στο χορτάρι.

Στο χρόνο που απέμεινε, το παιχνίδι ήταν γεμάτο νεύρα και ένταση, κάτι που μάλλον βοήθησε τα Τρίκαλα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0.

Για να θυμηθείτε το παιχνίδι, επισκεφτείτε τη σελίδα της live μετάδοσής του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×