Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Football League

Η… άλωση του AEL FC ARENA από τον Πλατανιά στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ξεχώρισε από τους επτά αγώνες της Κυριακής (22/01).

Οι Κρητικοί με χρυσό σκόρερ τον Μαραγκουδάκη επικράτησαν 1-0 της ΑΕΛ, ξέφυγαν δύο βαθμούς από τη Βέροια και έδωσαν το έναυσμα για… λαϊκά δικαστήρια στη θεσσαλική ομάδα.

Για να βρεθεί μόνος πρώτος στην 1η θέση ο Πλατανιάς, φρόντισε η Καλλιθέα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Βέροια. Σε απόσταση δύο πόντων από τη «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκονται πλέον οι Αναγέννηση Επανομής, Πανθρακικός. Οι Θεσσαλονικείς ξέσπασαν σε βάρος του Διαγόρα τον οποίο διέλυσαν με 6-0, ενώ οι Ακρίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Πιερικό, επικράτησαν 2-1 με δύο γκολ σε δύο λεπτά!

Στα Γιαννιτσά, το 0-0 ανάμεσα στην Αναγέννηση και την Παναχαϊκή ήταν απόλυτα δίκαιο στο ντεμπούτο του Βασίλη Βούζα στον πάγκο των Αχαιών, ενώ τρίποντο – ανάσα (2-0) σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών κατέκτησε ο Φωκικός.

Στην Καισαριανή, η αδυναμία των γηπεδούχων να βρουν χρήματα για τα διαιτητικά έξοδα είχε ως αποτέλεσμα η αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας – ΑΕΛ Καλλονής να ξεκινήσει με 35 λεπτά καθυστέρηση. Αυτό φαίνεται ότι επηρέασε αμφότερους, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Η αυλαία άνοιξε την Παρασκευή (20/01), με τον Θρασύβουλο να επικρατεί του Βύζαντα Μεγάρων (1-0). Με το ίδιο σκορ επικράτησε το Σάββατο (21/01) και ο Αγροτικός Αστέρας σε βάρος του Πανσερραϊκού.

Τα αποτελέσματα

Εθνικός Αστέρας – Καλλονή 0-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παναχαϊκή 0-0

Φωκικός – Ηρακλής Ψαχνών 2-0

ΑΕΛ – Πλατανιάς 0-1

Καλλιθέα – Βέροια 1-1

Αναγέννηση Επανομής – Διαγόρας 6-0

Πανθρακικός – Πιερικός 2-1

Δείτε ολοκληρωμένη τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×