Παντέλης:«Ίσως παίξω και εγώ»!

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παντέλης.

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα μοίρασε συγχαρητήρια στου ς ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πολλές απουσίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων καθώς πιστεύω ότι προσέφεραν το καλύτερο θέαμα από πλευράς παιχνιδιού της Football League, μπήκαμε καλά στον αγώνα, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή όμως πληρώσαμε δύο λάθη και δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μπήκαμε ακόμη πιο δυνατά, πιέσαμε κάναμε ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε. Αν βάζαμε γκολ σε μια από τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν μετά θα κερδίζαμε και το παιχνίδι, ωστόσο δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Κόντρα σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Λεβαδειακός παλέψαμε και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».

Για τον διαιτητή είπε:

«Έχουμε και εμείς παράπονα από τη διαιτησία θα συμφωνήσω με τον Βούζα. Πέντε παίκτες μου θα χάσουνε 7 παιχνίδια καθώς συμπληρώσανε κάρτες.  Ίσως χρειαστεί να παίξω και εγώ μπάλα με τόσες απουσίες».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×