«Σεβόμαστε την ιστορία του ΟΦΗ»

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον ΟΦΗ, μίλησε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Βασίλης Βούζας.

Αρνητικό πρωταγωνιστή της Δευτεριάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό Αστέρα χαρακτήρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης ο προπονητής του Λεβαδειακού, Βασίλης Βούζας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Βούζας στον Athletic Radio 104,2:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα:

«Ο διαιτητής ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα να γίνει ένα παιχνίδι ιδιαίτερα νευρικό. Εμείς παίζαμε με αριθμητικό πλεονέκτημα έχοντας δεχτεί δύο άδικες αποβολές. Ο διαιτητής δεν είχε τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε τόσο εχθρική διαιτησία».

Για το τελικό αποτέλεσμα:

«Η ικανότητα του τερματοφύλακα μας, μας έδωσε την δυνατότητα να μείνουμε ζωντανοί στο παιχνίδι και τηρουμένων των αναλογιών νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την διαιτησία. Ειλικρινά δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο κακή διαιτησία και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον».

Για τον Λεβαδειακό:

«Διαθέτουμε ένα ρόστερ ιδιαίτερα ισχυρό και επειδή έχει γίνει ένας πολύ καλός προγραμματισμός έχουμε την δυνατότητα να αναπληρώνουμε τις απουσίες που δημιουργούνται. Δεν μας απασχολεί ποιος θα μείνει έξω γιατί περιμένω από όλους τους παίκτες να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτήν την ομάδα».

Για το παιχνίδι του Αγρινίου:

«Δεν μπορώ να κρίνω το τι συνέβη από την στιγμή που δεν ήμουν παρόν. Σίγουρα, πρέπει να τηρείται το fair play όμως έτσι όπως έχει καταντήσει στην Ελλάδα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Όμως η στάση των Ιωαννίνων δείχνει ότι έγινε λάθος».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Σίγουρα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο μέσα στο γήπεδο, σεβόμαστε την ιστορία του ΟΦΗ γιατί πρόκειται για έναν αξιόλογο αντίπαλο. Έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσουμε και για αυτόν τον στόχο θα προσπαθήσουμε. Έξτρα κίνητρο αποτελεί για εμάς το γεγονός ότι αν κερδίσουμε, θα περάσουμε τον ΟΦΗ στην βαθμολογία όπου και στόχος μας είναι να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».

Για τις διαφορές του ΟΦΗ σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου:

«Σίγουρα είναι αλλαγμένος σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Υπάρχουν αλλαγές στην σύνθεση του και το ρόστερ του όμως εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για την «μάχη» της ανόδου:

«Είναι αρκετά δύσκολο να αλλάξουν οι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όσον αφορά την εξάδα, υπάρχουν ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας και το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Με ένα αποτέλεσμα μπορείς να βρεθείς ψηλά αλλά και χαμηλά. Οι ομάδες που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, θα είναι εκείνες που θα πετύχουν τον στόχο τους».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×