Και επίσημα αποβολή Διαγόρα

Εκτός πρωταθλήματος Football League είναι και επίσημα ο Διαγόρας με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής.

Το πρωτοβάθμιο όργανο της Football League με απόφαση του απέβαλε από το πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου, την ΠΑΕ Διαγόρα, μετά την σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε ληφθεί στις 16/2.

Ουσιαστικά η πειθαρχική επιτροπή επικύρωσε την αποβολή του Διαγόρα που είχε αποφασίσει η ΕΕΑ με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.
Η ανακοίνωση: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2011 -2012 (απόφαση Ε.Ε.Α.).

Δέχθηκε ότι ο αγώνας ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ τελέσθηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της  ανυπαίτιας ομάδας ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Απήλλαξε την ομάδα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική διεξαγωγή αυτού(μη τέλεση αγώνα την 2-5-2012 με ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×