Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση για Νίκη Βόλου

Την απόκτηση των Χρήστου Μήτση και Σωτήρη Χάμου και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λαζαρίδη, ανακοίνωσε την Τρίτη (24/7) η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Μήτση. Ο 32χρονος (10/7/1980) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο Χρήστος Μήτσης έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Καβάλα, Αίαντα Σαλαμίνας και Καλλονή.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Σωτήρη Χάμου. Ο 18χρονος (15/12/93) μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ο Σωτήρης Χάμος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον 4ο Ομιλο της Δ’ Εθνικής με την Ελασσόνα.

Στη Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται δανεικός από την Ξάνθη για έναν ακόμη χρόνο ο Γιώργος Λαζαρίδης. Ο 20χρονος επιθετικός το τελευταίο εξάμηνο με τη φανέλα της Νίκης αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Football League 2 και πέτυχε επτά γκολ. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη για τη συνεργασία και την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Παράλληλα, οι Θεσσαλοί έκαναν γνωστό πως η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (28/7) στο ξενοδοχείο Ξενία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση αυτής θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον μεγαλομέτοχο, Ανδρέα Πάτση, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη σεζόν 2012-2013.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×