Με Σάννη ο Εθνικός Αστέρας

Με προπονητή τον Ανδρέα Σάννη θα ξεκινήσει τη σεζόν ο Εθνικός Αστέρας.

Το τοπίο αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει στον Εθνικό Αστέρα και ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης αρχίζει να διαμορφώνει τα δεδομένα για την συνέχεια. Έτσι η ομάδα της Καισαριανής ανακοίνωσε η καινούρια χρονιά θα ξεκινήσει με τον Ανδρέα Σάννη στον πάγκο, αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Σάννης ήταν πέρυσι συνεργάτης του Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, είχε εργαστεί και στις ακαδημίες του Εθνικού Αστέρα, ενώ πριν λίγο καιρό είχε την πλήρη ευθύνη των δοκιμών που έγιναν στην Καισαριανή. Ο Αδαμάκης έκρινε πλέον ότι ο Σάννης μπορεί να οδηγήσει την ομάδα, έχει την εμπειρία και του εμπιστεύεται τις τύχες του συλλόγου.

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και μέχρι τότε ο Αδαμάκης, σε συνεργασία πλέον με τον Σάννη, είναι αποφασισμένος να «τρέξει» όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν, κυρίως, με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα ο Ανδρέας Σάννης μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με το ρόστερ, αφού θα αποφασίσει ποιοι από τους παίκτες που προέρχονται από την ομάδα νέων θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην προετοιμασία. Ο Σάννης έχει δουλέψει με τους μικρούς, τους γνωρίζει πολύ καλά και θέλει να κάνει προσεκτικές κινήσεις για το θέμα αυτό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×