«Τώρα ο… Πανθρακικός»

Η γρήγορη ισοφάριση του ΟΦΗ έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του ντέρμπι για τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Κόλτζος στο Onsports.

Ο έμπειρος αμυντικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε δυνατή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν ήταν το ίδιο… προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

- Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Ήταν ένα ντέρμπι και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν η κάθε μία για τους δικούς του λόγους. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ παραπάνω για να πάρουμε το παιχνίδι και η γρήγορη ισοφάριση που δεχθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου, άλλαξε την ψυχολογία».

- Πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την Δευτέρα έρχεται ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Συνεχίζουμε δυνατά και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».

- Τι θεωρείς ότι δεν… πήγε καλά για τον Λεβαδειακό και δεν πήρε τη νίκη;

«Θεωρώ ότι αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δεν έγιναν ιδιαίτερα λάθη και για αυτό ο ΟΦΗ δεν απείλησε καθόλου. Ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική για να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×