Πήρε Παναγιώτου η Κασσιώπη

Παίκτης της Κασσιώπης είναι ο 19χρονος, Σταύρος Παναγιώτου.

«Πρόκειται για έναν εξελίξιμο μεσοαμυντικό, ο οποίος τις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις«, όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της κερκυραϊκής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Κασσιόπης ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Σταύρου Παναγιώτου. Πρόκειται για έναν εξελίξιμο μεσοαμυντικό, ο οποίος τις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Σταύρος Παναγιώτου γεννήθηκε στην Άρτα την 1η/7/1993. Έχει ύψος 1,70 και βάρος 63 κιλά.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα σε ηλικία 11 ετών, από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Ελπίδων Άρτας. Στα 15 του εντάχθηκε στον ΠΑΣ Ανέζας, με τον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 2008-2009 στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Άρτας, ενώ ένα χρόνο αργότερα (περίοδος 2009-2010) έκανε ένα σημαντικό βήμα στη σταδιοδρομία του, «μετακομίζοντας» στον Αστέρα Ρόκκας Άρτας, που έπαιζε στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Το ταλέντο του νεαρού παίκτη δεν πέρασε απαρατήρητο, με αποτέλεσμα λίγο μετά τη λήξη της σαιζόν, δηλαδή το καλοκαίρι του 2010, να κάνει το… άλμα, πηγαίνοντας στον Εθνικό Φιλιππιάδας, που μετείχε στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική Κατηγορία. Στην ομάδα της Φιλιππιάδας ο Παναγιώτου αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες περιόδους και συγκεκριμένα τη σαιζόν 2010-2011 στο Πρωτάθλημα της Football League 2 και τη σαιζόν που πέρασε (2011-2012) σε αυτό της Δ’ Εθνικής.

Η θέση στην οποία παίζει είναι αυτή του αριστερού μπακ-χαφ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×