Στην Παναχαϊκή ο Πίτκας

Την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Βαγγέλη Πίτκα ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.

Ο Πίτκας αποτελεί τον τέταρτο τερματοφύλακα των «κοκκινόμαυρων» μαζί με τους Βρονταρά, Ανδρούτσο και Κυριακόπουλο. Αναλυτικά η Παναχαϊκή ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για δύο χρόνια του τερματοφύλακα Πίτκα Βαγγέλη. Ο Πίτκας Βαγγέλης είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,90 και οι προηγούμενες ομάδες που αγωνιζόταν ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας και την περσινή περίοδο με την έκπληξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής , τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο Βαγγέλης Πίτκας θα αποτελέσει τον τέταρτο τερματοφύλακα της Παναχαϊκής μαζί με τους Βρονταρά, Ανδρούτσο και τον νεαρό Κυριακόπουλο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή , το ΔΣ και οι προπονητές της είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών με τον Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την βασική του εντεκάδα, σημειωτέον ότι στο χθεσινό παιχνίδι η Παναχαϊκή έπαιξε χωρίς τους Βρονταρά, Σπίνουλα, Ολίσε, Ντιόγκο, Μπέσκα, Ουρτάδο και Σολάκη οι οποίοι παρέμειναν στην Πάτρα και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον πρόεδρο κ. Στούπα , το ΔΣ του Ηρακλή Ψαχνών αλλά και τους οπαδούς του Ηρακλή Ψαχνών για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξαν στην διοίκηση, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι άριστες πάντοτε και υπάρχει συνεργασία σε όλα τα θέματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτύρεται με τον εντονότερο τρόπο προς την ΚΕΔ για τον ορισμό του διαιτητή Βράκα στο χθεσινό παιχνίδι ο οποίος ήταν ένας από τους διαιτητές των αγώνων στα play off με τον Πλατανιά.

Η εταιρία Hummel ζήτησε συγγνώμη από την ΠΑΕ Παναχαϊκή για το λάθος με την αποστολή άλλων αθλητικών ρούχων αντί αυτών που έχουν παραγγελθεί από τις αρχές Αυγούστου και δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Πέμπτη 30 Αυγούστου θα έρθουν από την Δανία αυτά που πράγματι είχαμε παραγγείλει».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×