Στον Γάζωρο ο Αλεξάνδροβιτς

Ο Εθνικός Γαζώρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτρικ Αλεξάνδροβιτς.

Στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής προχώρησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Εθνικός Γαζώρου. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού, Πάτρικ Αλεξάνδροβιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Η ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών:
«Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ανακοινώνει την απόκτηση του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς. Ο Πολωνός επιθετικός υπέγραψε, σήμερα, συμβόλαιο με την ομάδα για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς γεννήθηκε στις 5/6/1983 στην Πολωνία, έχει ύψος 1.80, βάρος 79 κιλά και αγωνίζεται ως επιθετικός και επιθετικός μέσος. Ο 29χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Πολώνια Βαρσοβίας το 2002, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Ζνικ Προύζκο πριν μετακομίσει στην Ελλάδα το 2005 για λογαριασμό της Μαρκό.
Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 4 φορές σε 15 συμμετοχές και την επόμενη τριετία αποτέλεσε τον ηγέτη της Α.Ε. Γιάννινα με 77 συμμετοχές και 23 γκολ. Το 2008 μετακόμισε στην Καβάλα με την οποία είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Το 2009 - 2010 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Θρασύβουλο και την επόμενη σεζόν στην Δόξα Δράμας. Την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×