Πανσερραϊκός: Χωρίς τέσσερις στην Καλλιθέα

Η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα ολοκληρώθηκε κι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Τα «λιοντάρια» μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλουν να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και πάνε στον αγώνα με την Καλλιθέα έχοντας αρκετά καλή ψυχολογία. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σιάκκα, Κασσέρη, Καρακώστα και Μίλιεβιτς, με τον Κασσέρη μάλιστα να είναι ο πλέον άτυχος των τεσσάρων καθώς έχει υποστεί κάταγμα του 5ου μετατάρσιου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Έτσι, την αποστολή του Πανσερραϊκού απαρτίζουν οι: Μπανγκουρά, Λουκινί, Ράνιτς, Τοντόροφ, Ανάκογλου, Γιαννόπουλος, Γκουγκουλιάς, Καρασαλίδης, Καψάλης, Κιάσσος, Κόντος, Κουτζαβασίλης, Μπονέρης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Τσαούσης, Τσιμίκας και Τσούτσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας την Τρίτη (02/10), ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο των Σερρών και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα όπου την Τετάρτη (03/10) θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×