Παναιγάλειος: Η αποστολή με Παναιτωλικό

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό που θα γίνει την Τετάρτη (24/10, 15:30) ο Παναιγιάλειος.

Ο Νίκος Κουρμπανάς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καλείται να ξεπεράσει τις απουσίες και να κάνει τις... αλχημείες του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, κόντρα σ' έναν αντίπαλο που αναμφισβήτητα είναι το φαβορί. Αυτή τη φορά, μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει στον «άσο» όπου μοναδικός «ετοιμοπόλεμος» γκολκίπερ είναι ο Γιάννης Μπαλτιμάς, ενώ στον πάγκο θα κάτσει αναγκαστικά ο Καράδαης που προέρχεται από πολυήμερη απουσία λόγω τραυματισμού και θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα. Από κει και πέρα νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Μπουρλάκης, Ρέλλας, Ρίζος και Αργυρόπουλος, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Παπαδόπουλος προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα: Μπαλτιμάς, Καράδαης, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος, Ακπαρίδης, Τ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σούλης, Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Μπουλούμπασης, Παπαχρήστος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Θεοφανόπουλος, Δαλιάνης, Αγουρίδης και Λαλαής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×