Δόξα Δράμας: Υποδοχή με... αυγά

Ο αποκλεισμός της Δόξας Δράμας από το Κύπελλο Ελλάδας από τον Οδυσσέα Κορδελιού προκάλεσε την οργή των οπαδών που υποδέχτηκαν την αποστολή με βρισιές και… αυγά.

Έξω από το γήπεδο της Δόξας είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης περισσότεροι από 50 φίλοι της ομάδας και έστησαν λαϊκά δικαστήρια, ωστόσο το πούλμαν, με συνοδεία αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε έξω από τα γραφεία. Οι οπαδοί έριξαν μερικά αυγά προς το μέρος των παικτών, ενώ τους στόλισαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Μπροστά βγήκε ο τεχνικός των «μαυραετών», Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος άφησε τους παίκτες να αποχωρήσουν και συζήτησε με τους οπαδούς για περισσότερη από μισή ώρα.

Οι οπαδοί εξέφρασαν την στήριξή τους στον Κορίνθιο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε προ ημερών την τεχνική ηγεσία. Ωστόσο του ζήτησαν να πάρει άμεσα μέτρα, καθώς κάποιοι παίκτες ξενυχτούν στη Δράμα και σε άλλες πόλεις, ενώ αρκετοί δεν δείχνουν πάθος. Παράλληλα, εξέφρασαν την έλλειψη εμπιστοσύνης στον μεγαλομέτοχο, Αθανάσιο Σάμιο, και τους συνεργάτες του. Ο Τζαναβάρας άκουσε με προσοχή τα παράπονα των οπαδών και αποχώρησε με αρκετή… τροφή για σκέψη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×