Αμανατίδης: «Είχαμε... ίωση και γίναμε καλά»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στα περασμένα παιχνίδια και τη βελτίωσή της στα ματς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά δήλωσε ο Αμανατίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα φορμαρισμένη με έκδηλο ενθουσιασμό και το έδειξε στο παιχνίδι. Εμείς όμως είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Νομίζω ότι αν κοντρολάραμε τον ρυθμό, θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι και σε κάποια φάση μ’ αυτούς τους παίκτες που έχουμε να πετύχουμε το γκολ και να μπούμε στη θέση του οδηγού. Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έχασαν από ορισμένες καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο 45λεπτο, παρότι στο πρώτο 20λεπτο η Αναγέννηση μας πίεσε και ήταν καλύτερη, οι παίκτες μου είχαν πολύ μεγάλη συγκέντρωση και μετά το γκολ παίξαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο τέρμα. Διαχειριστήκαμε σωστά τον χρόνο που έμενε και πήγαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κάτι που ήθελαν και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους.

Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση, με εντυπωσίασε, δικαιολογώντας τη θέση της στο πρωτάθλημα, που έχει τελικά σημασία. Θα δώσω όμως και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που μετά την κακή εμφάνιση με την Καβάλα σύμφωνα με τα δικά μας στάνταρ, θα έλεγα ότι είχε μια μικρή ίωση και έγινε καλά στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου. Αυτό θα το δείξουμε με τον Βύζαντα και θα επικεντρωθούμε τώρα σ’ αυτό το ματς».

Για το γκολ που δεν κατακυρώθηκε: «Δεν είδα αν η μπάλα πέρασε ή όχι. Αν πέρασε, έχω τη δύναμη να πω ότι πράγματι πέρασε. Δεν μπορούμε να σταθούμε όμως σε μια συγκεκριμένη φάση, έστω κι αν είναι τόσο οριακή. Αν η μπάλα πέρασε, ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Δεν πιστεύω ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Έγινε στο τελευταίο λεπτό και δε νομίζω ότι υπήρχε δόλος».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×