«Να μείνω και του χρόνου»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Ηλιούπολης και τη νέα σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του στο Onsports ο τεχνικός του συλλόγου, Θύμιος Γεωργούλης.

Ενώ από χείλη του, τέθηκε ως πρωταρχικός στόχος της ομάδας να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και να μην εμπλακεί σε περιπέτειες.

Ο Έλληνας τεχνικός στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ηλιούπολης, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της προσπάθειας  που κάνουν οι «κυανέρυθροι» να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις και ο κ. Γεωργούλης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Το ματς ήταν κομβικό και για τους δύο. Ο Διαγόρας είχε μείνει λίγο πίσω για τα play off και για μας ήταν επιτακτική η ανάγκη για τη νίκη αφού ήταν ορατός ο κίνδυνος να εμπλακούμε σε περιπέτειες» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα:

«Ήταν ανοικτό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά αλλά στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα από τα στημένα του Ζλάτκοβιτς. Από στημένο του προήλθε και η ισοφάριση. Από την ισοφάριση και μετά  δεχθήκαμε μεγάλη πίεση ωστόσο στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διαγόρας τον επηρέασαν και εντός αγωνιστικού χώρου ενώ και η κούραση των ποδοσφαιριστών του ήταν πλέον εμφανής. Εμείς συνεχίσαμε στον ίδιο καλό ρυθμό, βρήκαμε αντίδοτο στα στημένα, παίξαμε πιο επιθετικά και φθάσαμε στη νίκη» τόνισε.

Ο κ. Γεωργούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά και στους στόχους της ομάδας του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για συνεχή βελτίωση:

« Στόχος μας είναι να σώσουμε την κατηγορία και από εκεί και έπειτα όσο ψηλότερα τερματίσουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα που ξέρουν πώς να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Είναι κατηγορία δύο αποτελεσμάτων. Δυο καλά αποτελέσματα μπορούν να σε φέρουν κοντά στις θέσεις των play off, ενώ δυο κακά στις θέσεις του υποβιβασμού. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε και θα εμφανιζόμαστε πιο βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι»

Κλείνοντας, ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδιά του αλλά και τους προσωπικούς του στόχους, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους ποδοσφαιριστές του:

«Ο χώρος του ποδοσφαίρου δε μας επιτρέπει να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Τα προβλήματα που βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή έχουν αγγίξει και το ποδόσφαιρο και πρέπει πλέον να το δούμε διαφορετικά. Η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα που την ξέρω. Έφυγα σαν φίλος γιατί μπροστά μου ανοιγόταν η πρόκληση της Super League ως συνεργάτης του κ. Παράσχου. Αυτή τη φορά  η συνεργασία μας εύχομαι να είναι ακόμα καλύτερη και θα είναι.  Έχω μόλις τρεις ημέρες στην ομάδα αλλά έχω προλάβει να διαπιστώσω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι καλά παιδιά και καλοί χαρακτήρες. Σίγουρα θα ήθελα να μείνω στην Ηλιούπολη και τη νέα σεζόν για να κάνω την ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική μπορώ. Να βελτιωθούμε και να πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου» κατέληξε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×