Λάρισα: Ξεκούραση και μεταγραφικός σχεδιασμός

Οσο κι αν ήθελε η Λάρισα να κλείσει θετικά τη χρονιά για να κάνει ήρεμες διακοπές κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού τόσο η εμφάνιση όσο και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικά.

Η ΑΕΛ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με βαρύ σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ και η εμφάνισή της ήταν κακή.

Όμως, αυτή τη στιγμή παίκτες και τεχνικό τιμ τα αφήνουν όλα πίσω τους αφού αυτό που προέχει είναι η ξεκούραση, και το «γέμισμα» των μπαταριών ώστε με τα ξεκίνημα της νέας σεζόν η Λάρισα να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα.

Ετσι, ο Μιχάλης Ζιώγας αποφάσισε να δώσει άδεια στους παίκτες μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, οπότε θα γίνει και η επόμενη, απογευματινή προπόνηση.

Η ΑΕΛ ταλαιπωρήθηκε πολύ στην επιστροφή από την Τρίπολη στη Λάρισα, αφού το ταξίδι κράτησε 6,5 ώρες (με μία στάση για φαγητό) και η ομάδα έφτασε στη θεσσαλική πόλη στις 2.30 το πρωί. Οι ξένοι δεν ακολούθησαν την ομάδα, αφού έφυγαν από την Αθήνα αεροπορικώς για τις πατρίδες τους ενώ οι υπόλοιποι έκαναν το πρωί της Κυριακής ένα χαλάρωμα και στη συνέχεια ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» και… σκόρπισαν για να περάσουν τις γιορτές με τα οικεία τους πρόσωπα.

Ωρα για αποχωρήσεις – μεταγραφές

Το διάστημα των διακοπών ο Μιχάλης Ζιώγας δεν πρόκειται να τα αφιερώσει αποκλειστικά στην ξεκούραση, καθώς θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές της ομάδας. Ως γνωστόν η ομάδα χρειάζεται άμεσα έναν χαφ και έναν στόπερ και η ομάδα αναζητά τους πλέον κατάλληλους με αποτέλεσμα να γίνονται συζητήσεις ακόμα και στην περίοδο των διακοπών. Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και οι επικείμενες αποχωρήσεις, αλλά και κάποιοι δανεισμοί με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν με την επιστροφή της ομάδας από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×