Αναγγένηση Καρδίτσας: Προφορική συμφωνία με Γήττα!

Την προφορική της συμφωνία με τον Ξενοφώντα Γήττα ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά με την προσθήκη του 33χρονου άσου που μπορεί να βοηθήσει με τη μεγάλη εμπειρία και την ικανότητα που διαθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε προφορική συμφωνία προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον έμπειρο 33χρονό μέσο Ξενοφώντα Γήττα.Ο γιαννώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον τοπικό ΠΑΣ το 1998 όπου αγωνίστηκε μέχρι τα μέσα της σεζόν 2002-2003. Ακολούθησε η μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναικό για ένα χρόνο. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλιθέα. Έπειτα αγωνίστηκε για μια διετία στην Κέρκυρα και το 2006-2007 επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά την καλή πορεία στο Κυπέλλο, ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη με επακόλουθο την μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Γήττα ήταν ο Πανθρακικός με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το 2008 την άνοδο στην Α' Εθνική και το 2009 την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Μετά από περάσματα σε ΓΣ Ηλιούπολη και Α.Σ. Ρόδος το καλοκαίρι του 2011 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό. Η τελευταία ομάδα όπου και μεταγράφηκε είναι η Δόξα Κρανούλας απο όπου έγινε και η μεταγραφή του».

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα διεξήχθει η γενική συνέλευση στο επιμελητηρίο Καρδίτσας.Οι κυριότερες στιγμές της βραδιάς ήταν οι βράβευση των παλαιμάχων της Αναγέννησης καθώς η παράδοση των συμφωνητικών παραχώρησης του προπονητικού κέντρου στο Σταυρό απο τον πρώην αντιδήμαρχο κύριο Ευαγγελακόπουλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×