Με Χατζηπαντελίδη η Δόξα

Με νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη, που είναι έτοιμος να δώσει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Εκτός μάχης για τους «Μαυραετούς» κόντρα στους Κρητικούς θα μείνουν πιθανότατα οι Γκονζάλες και Αλεξάντροβιτς. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να προφυλαχθεί για τις ενοχλήσεις που έχει στα πλευρά (πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο), ενώ ο δεύτερος ενδέχεται να τιμωρηθεί… σιωπηρά, μένοντας εκτός αποστολής, για την διήμερη απουσία του από τις προπονήσεις.

Η επίσημη αιτιολογία της ίωσης, αλλά κυρίως ο χειρισμός του Πολωνού δεν φαίνεται πως έπεισαν το τεχνικό τιμ, που δείχνει αμείλικτο από την πρώτη στιγμή σε ζητήματα πειθαρχίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη ψυχολογίας, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες εισόδου στα πλέι οφ. Η πιθανή ενδεκάδα της Δόξας θα απαρτίζεται από τους Σερεμέτ, Μπαξεβανίδη, Γελαδάρη, Πακάλτση, Βέρτζο, Λίμα, Ρούτση, Μοσχάκη, Μαρκόφσκι, Χατζηπαντελίδη και Τσιμπλίδη, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Χατζηζήσης, Σιάκκας, Κάπελ και Χλωρός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×