Θηρία... ανήμερα τα «Λιοντάρια»!

Έτοιμα για τα play offs της ανόδου είναι τα «Λιοντάρια» των Σερρών, τα οποία έκαναν το 3Χ3 στη Football League, επικρατώντας 2-1 του Φωκικού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ στο 20' αλλά η κεφαλιά του Στεφανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 66' με την κεφαλιά του  Παρασκευαΐδη έπειτα από κόρνερ του Κόντου και στο 88' ο Κόντος και πάλι έδωσε την ασίστ, αυτή την φορά στον Μπανγκουρά, ο οποίος έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» το τρίποντο. Το μόνο που κατάφερε ο Φωκικός ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Ν' Γκουέμ.

Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Ζούγρας (Κοζάνης), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Γουόρντεν

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς (62' Τσούτσης), Στεφανίδης (61' Ντα Κόστα), Κόντος, Μπανγκουρά.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Παπαζούδης, Νάστος, Γουόρντεν, Εσόνο (72' Σουλελές), Λίτσος, Ταμπάκης (86' Λουκίνας), Ν' Γκουέμ, Μαρτίνος, Γουόρντεν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×