Κέρκυρα: Ανακοινώθηκε ο Καραδέμητρος

Στους Φαίακες θα συνεχίσει την καριέρα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Καραδέμητρος.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος πανηγύρισε προ μηνών το πρωτάθλημα της Football League και κατά συνέπεια την άνοδο στην Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήρθε σε συμφωνία με τους νησιώτες και ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Καραδέμητρο. Η συμφωνία είναι διάρκειας ενός έτους.

Βολιώτης στην καταγωγή, ο Καραδέμητρος γεννήθηκε στις 6/5/1983 και πρωτοέγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στον (προ ΑΣΚ) Ολυμπιακό Βόλου (28/2) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (52/4) την τριετία 2002-’05. Ακολούθησαν δυο «περιορισμένες», αγωνιστικά, θητείες σε Ιωνικό (3/0) και Εθνικό (9/1, δανεικός), ώσπου το 2007 τόλμησε τη μεταγραφή στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα (και μετά από μια γρήγορη πορεία στην κυπριακή ΠΑΕΕΚ Κερύνειας), στη Βουλγαρία, όπου κι έκανε μια καλή διετία (26/3) με την Βίρεν Σαντάνσκι (Α’ Βουλγαρίας).

Η επιστροφή του στην Ελλάδα έγινε τη σεζόν 2009-’10 (30/6) για λογαριασμό του Ατσαλένιου (Γ’), ενώ με το τέλος της σεζόν επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης (επί διετία αρχηγός, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι), δίνοντας το «παρών» σε όλη την πορεία σταδιακής επιστροφής στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά, μεσοεπιθετική πτέρυγα, ενώ, ως κύριο γνώρισμά του έχει την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×