Παναχαϊκή: Στέλνει Γκούρτσα στη Λάρισα

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γκούρτσα στη Λάρισα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Στην ενημέρωση των Αχαιών, μέσω δελτίου Τύπου, αναφέρεται αρχικά η δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για την εξάρθρωση της συμμορίας που είχε προβεί σε κλοπές τόσο στο γήπεδο της ομάδας όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών, ενώ στη συνέχεια ανακοινώνεται η παραχώρηση του έμπειρου φορ στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και όσους συμμετείχαν στην αστυνομική επιχείρηση στην Εγλυκάδα για την εξάρθρωση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης των τσιγγάνων η οποία αποτελεί την μάστιγα της Πάτρας τόσο στην εξάπλωση των ναρκωτικών όσο και στην διάπραξη ληστειών και κλοπών.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μαζί με τους κατοίκους της περιοχής δηλώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα σε νόμιμο επίπεδο για να γίνει η υποβαθμισμένη περιοχή της Εγλυκάδας σημείο αναφοράς πολιτισμού και ασφάλειας για την Πάτρα.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γκούρτσα στο φίλο και ιστορικό σωματείο της Λάρισας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλοντας να βοηθήσει την ιστορική Λάρισα να επανέλθει στην φυσική της θέση αποφάσισε την παραχώρηση του Δημήτρη Γκούρτσα σε αυτήν και όχι σε άλλες ΠΑΕ που τον ζητούσαν ως δανεικό.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διατήρησε το 50 % των δικαιωμάτων του Δημήτρη Γκούρτσα σε περίπτωση μεταγραφής του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποφάσισε αυτήν την μεταγραφή για να ικανοποιήσει και το αίτημα του Δημήτρη Γκούρτσα να είναι κοντά στην οικογένεια του και δεν τον παραχώρησε σε ιστορική ΠΑΕ η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Super League αποδεικνύοντας ότι η σχέση με τους ποδοσφαιριστές της είναι ανώτερη των χρημάτων».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×