Δεν… άλλαξε τίποτα στα Μέγαρα!

Η αυλαία του πρώτου γύρου του Νοτίου ομίλου της Football League… έπεσε στα Μέγαρα, όπου η Παναχαϊκή πήρε το «τρίποντο», 4-2 κόντρα στον Βύζαντα, στην αναμέτρηση που είχε αναβληθεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Πριν δύο εβδομάδες, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο στάδιο των Μεγάρων για την 12η αγωνιστική, αλλά η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 73ο λεπτό λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου. Μέχρι εκείνο το λεπτό, η Παναχαϊκή είχε πάρει το προβάδισμα, 4-2, χάρις στα τέρματα των Μπόζιτς (16’, 22΄), Μαραγκουδάκη (46’) και Κοντογουλίδη (69’), ενώ οι Μεγαρείς είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τα δύο τέρματα του Αρναρέλη (29’, 35’).

Η… συνέχεια δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) στο Δημοτικό Στάδιο των Μεγάρων, όπου δεν άλλαξε τίποτα… Μόνο στο 78’ μία κίτρινη στον Τσακιράκη και την αλλαγή του Γκαντιάγκα στο 90’ με την είσοδο του Γεωργίου.

Βύζας Μεγάρων: Λούκιτς (73’ Μούζος), Γιάντριτς (73’ Τσακιράκης), Δελάρδας (73’ Α. Μαζιώτης), Μανδύλης, Μπελέρης, Ι. Μαζιώτης, Αρναρέλης, Παπαευθυμίου, Ζάρκος, Σταμόγιαννος, Μαρίνης (73’ Κοντούλης).

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος, Μπερτέν (73’ Κωστόπουλος), Λίτσης, Σπίνουλας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Βαγγελόπουλος, Γκαντιάγκα (90’ Γεωργίου), Κιάσσος, Μπόζιτς (73’ Χίσα), Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης (73’ Φατιόν), Χοτζάλι (46’ Πλέγας).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×