«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΟΦΗ ο τεχνικός του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης με συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports.

 Ο έμπειρος προπονητής τόνισε μεταξύ άλλων, ότι οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο»  κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Πανθρακικός μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά τον στόχο της αποφυγής των play out, λέγοντας χαρακτηρίστηκα πως ο σύλλογος της Κομοτηνής βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την συμπαράσταση του κόσμου του Πανθρακικού προς την ομάδα.

- Που πιστεύεται ότι κρίθηκε η χθεσινή σας νίκη επί του ΟΦΗ;

«Στο γεγονός πως μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα ό τον ΟΦΗ. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που του δώσαμε χώρο, δεν πραγματοποίησε ιδιαίτερες ευκαιρίες και παρά το γεγονός πως ήταν ανώτερος για ένα διάστημα από εμάς, τελικά κρατήσαμε τη νίκη χωρίς να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα».

-Θεωρείται πως πλέον έχετε πάρει σημαντικό προβάδισμα για την αποφυγή των play out;

«Πιστεύω πως θα αποφύγουμε την διαδικασία των play out. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε και θεωρώ πως τελικά δεν θα έχουμε πρόβλημα».

-Ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στην Κομοτηνή, είστε αισιόδοξος πως θα πάρετε ακόμη μία μεγάλη νίκη;

«Από την στιγμή που κερδίσαμε μία δυνατή ομάδα σαν τον ΟΦΗ, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη επί και του Παναιτωλικού, ο οποίος και αυτός είναι πολύ καλή ομάδα. Κατά την γνώμη μου ο ΟΦΗ ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική».

-Στην συνέχεια του πρωταθλήματος τι να περιμένουμε από τον Πανθρακικό;

«Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο από εδώ και πέρα. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε με τον ΟΦΗ για 65 λεπτά και συγκεντρωνόμαστε στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού το ηθικό που έχουμε αυτή την στιγμή, αλλά και το ρόστερ μας κάνουν αισιόδοξους».

-Θέλετε να πείτε κάτι για τον κόσμο της ομάδας σας ή να του στείλετε κάποιο μήνυμα;


«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια τους. Μου έκανε εντύπωση πως ακόμα και όταν ο ΟΦΗ μας πίεζε και εμείς είχαμε οπισθοχωρήσει δεν ακούστηκαν γκρίνιας και δεν μας πίεσαν καθόλου, ενώ αντίθετα μας έσπρωξαν προς τη νίκη».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×